300x200xqui_som-300x200

RUTA10 naix per tal d’aportar solucions a tots aquells que volen conèixer les Terres de l’Ebre realitzant un exercici físic més o menys moderat i a la vegada gaudint d’una relació més directa amb el territori i les persones que l’habiten.

El que Ruta10 ofereix bàsicament és un conjunt de rutes per realitzar amb bici al llarg del territori, facilitant tot el que siga necessari per realitzar-les: lloguer de bici, transport, GPS, … Es tracta d’una nova aposta de L’Esplai Ciclista, S.L. que pretén aprofitar els més de 20 anys d’experiència en el món de la bicicleta per oferir un servei turístic de la màxima qualitat.

Tot i que es pot considerar que de sortida hi han poques rutes es dóna la possibilitat de personalitzar l’excursió. No obstant ja tenim diverses rutes més en estudi però fins que no hem recopilat totes les seves dades, i les hem provat i perfeccionat no les presentem. Esperem amb el pas del temps oferir un amplíssim ventall de possibilitats al llarg de les Terres de l’Ebre.

El nostre objectiu a llarg termini és ser un referent turístic de les Terres de l’Ebre basat en la innovació contínua en els serveis oferts, orientant el nostre creixement en base a la satisfacció dels nostres clients i usuaris. Iniciativa, cordialitat, responsabilitat, sostenibilitat i cooperació amb altres organismes i empreses, han de ser valors que configuren el nostre ADN.

Per què les Terres de l’Ebre? L’actual Reserva de la Biosfera està configurada per una gran varietat de paisatges i d’hàbitats i una biodiversitat amplíssima que s’expliquen per la combinació radical entre estructura i morfologia i les diferents formes de relleu. Cal veure que en menys de 35 quilòmetres es combina el nivell del mar amb els 1447 metres de Caro, es passa d’una extensa plana al Delta a diferents serres i altiplans cap a l’interior, amb el creuament del riu Ebre al llarg de tot el territori. A més, per què no dir-ho? És el nostre territori, el qual us convidem a visitar.

Compartir ...Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Sobre el autor - ruta10

EL “BOOM” DE LA VIA VERDA