El Cubykayak és un caiac recreatiu i d’iniciació pensat per aigües tranquiles. Entre les seues principals virtuts destaquen la lleugeresa, el fàcil transport, la manejabilitat, el fàcil emmagatzematge i el fet de ser ampliable a més places.

300x225x0081-300x225

El Cubykayak fou creat per Jacint Subirats a partir de les seues pròpies necessitats. La idea es va veure premiada en el VII Premi Emprenedors del Consell Comarcal del Baix Ebre i en el premi Emprèn i sorprèn de la Diputació de Tarragona al 2013.

CUBYKAYAK és una marca registrada per CUBYSPORTS, empresa liderada pel propi Jacint Subirats i secundada per la cofundadora i responsable de màrqueting Alina Mihoc. Actualment es troba a punt de sortir al mercat un segon disseny de Cubykayak en el que desapareix parcialment la seua estètica cúbica per passar a semblar-se més a qualsevol altra embarcació, sense perdre les seues principals virtuts. 

En Cubikayak hem trobat un producte que s’ajusta perfectament a la nostra missió: aportar solucions a tots aquells que volen conèixer les Terres de l’Ebre realitzant un exercici físic més o menys moderat i a la vegada gaudint d’una relació més directa amb el territori i les persones que l’habiten. És per això que l’hem incorporat al nostre catàleg de lloguers per tal que en pugueu gaudir

http://www.ruta10.es/ca/639-alquiler-de-kayaks

Compartir ...Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Sobre el autor - ruta10

UNA VISIÓ DIFERENT DE TORTOSA